„Virtuvės mitų griovėjai" skaitytojams pristato naują savo kūrinį – žurnalą „Verdu ir kepu", pasaulyje geriausiu pripažinto VMG kulinarinio žurnalo-albumo pusbrolį.
Nuo vaikystės svajojau apie šmaikštų, šiltą ir jaukų kulinarinį žurnalą, kurio nebijotum ištepti tešla, aptaškyti kremu ar išplėšti labiausiai patikusio recepto puslapį ir palikti jį ant ant stalo su rašteliu: „Meile, gal gali vakare iškepti šį pyragą?". Nuo šiandien toks žurnalas net 50 000 tiražu pasklis po visą Lietuvą.
Alfas I…
„Virtuvės mitų griovėjai" skaitytojams pristato naują savo kūrinį – žurnalą „Verdu ir kepu", pasaulyje geriausiu pripažinto VMG kulinarinio žurnalo-albumo pusbrolį.
Nuo vaikystės svajojau apie šmaikštų, šiltą ir jaukų kulinarinį žurnalą, kurio nebijotum ištepti tešla, aptaškyti kremu ar išplėšti labiausiai patikusio recepto puslapį ir palikti jį ant ant stalo su rašteliu: „Meile, gal gali vakare iškepti šį pyragą?". Nuo šiandien toks žurnalas net 50 000 tiražu pasklis po visą Lietuvą.
Alfas Ivanauskas, VMG vadovas
Žurnalas „Verdu ir kepu" skirtas tiems, kurie mėgsta skaniai valgyti, bet nenori virtuvėje sugaišti daug laiko. Patiekalai paprasti, skanūs ir greitai pagaminami – kasdienai ir ypatingoms progoms. Visus juos mes pagaminome, net nesigirsime per kiek fotosesijų viskas buvo pagaminta, nes tai yra mūsų maža paslaptis, bet pagaminta viskas buvo kosminiu greičiu. Pagaminome, išbandėme ir suvalgėme! Pasigardžiuodami. Taip pat norėjome, kad žurnale būtų naudingos informacijos bei stengėmės ją pateikti nenuobodžiai. Kalbinti specialistai – tai tikri savo srities žinovai, aukščiausio rango profesionalai ir mes nuoširdžiai džiaugiamės bendradarbiavimu su gydytoja dietologe Kristina Jasmontiene bei viena tituluočiausių Lietuvos virėjų, Vilniaus „Neringos" restorano šefe Honorata Lyndo.
„Virtuvės mitų griovėjai" skaitytojams pristato naują savo kūrinį – žurnalą „Verdu ir kepu", pasaulyje geriausiu pripažinto VMG kulinarinio žurnalo-albumo pusbrolį.
Nuo vaikystės svajojau apie šmaikštų, šiltą ir jaukų kulinarinį žurnalą, kurio nebijotum ištepti tešla, aptaškyti kremu ar išplėšti labiausiai patikusio recepto puslapį ir palikti jį ant ant stalo su rašteliu: „Meile, gal gali vakare iškepti šį pyragą?". Nuo šiandien toks žurnalas net 50 000 tiražu pasklis po visą Lietuvą.
Alfas Ivanauskas, VMG vadovas
Žurnalas „Verdu ir kepu" skirtas tiems, kurie mėgsta skaniai valgyti, bet nenori virtuvėje sugaišti daug laiko. Patiekalai paprasti, skanūs ir greitai pagaminami – kasdienai ir ypatingoms progoms. Visus juos mes pagaminome, net nesigirsime per kiek fotosesijų viskas buvo pagaminta, nes tai yra mūsų maža paslaptis, bet pagaminta viskas buvo kosminiu greičiu. Pagaminome, išbandėme ir suvalgėme! Pasigardžiuodami. Taip pat norėjome, kad žurnale būtų naudingos informacijos bei stengėmės ją pateikti nenuobodžiai. Kalbinti specialistai – tai tikri savo srities žinovai, aukščiausio rango profesionalai ir mes nuoširdžiai džiaugiamės bendradarbiavimu su gydytoja dietologe Kristina Jasmontiene bei viena tituluočiausių Lietuvos virėjų, Vilniaus „Neringos" restorano šefe Honorata Lyndo.
vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič
Atsiliepimai
Indre P.
2016-03-19
geras zurnalas, yra ka paskaityti ne vien tik receptu yra
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
geras zurnalas, yra ka paskaityti ne vien tik receptu yra